MAINOS
Ravintola Aino yllättää yhdistämällä Suomen Lapin ja Italian Piemonten. Marraskuun ajan tarjolle taituroitava teemamenu syntyy Hannu Lahtelan Sallassa tuottamasta villiporonlihasta...
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Esplanadi on Helsingin keskeisin ja vilkkain puisto, joka täyttyy ihmisistä jokaisena kesäpäivänä. Puistolla on pitkät perinteet piknik-paikkana ja kuohuvat ja kuplivat viinijuomat ovat olleet Espalla viihtyvien ihmisten suosikkeja kautta aikojen. ravintola-teatteri-helsinki5
The Helsinki Distilling Company nappasi Muteman Rye-, Helsinki Rye Malt Rum Finish- ja Rye Malt Islay Malt Finish -viskeilleen...
Isänpäivän kohokohdaksi poimimme Helsingin huippuravintoloista Passion, joka löytyy jälleen mm. Pohjoismaiden parhaat ravintolat listaavasta White Guide -ravintolaoppaasta. Lue lisää: White...