MAINOS
POROVIIKOT 12.10.–23.12. Riistakausi on nyt parhaimmillaan. Ravintola Lasipalatsi tarjoaa suosittujen klassikkoannosten lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja silloin kun ne ovat parhaimmillaan...
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2014 -tunnustuksen helsinkiläiselle luomu- ja lähiruokaa taiteilevalle ravintola Askille.
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
Pastis on murulaisten perustama sympaattinen pieni ravintola, joka tarjoilee isoveljeään Murua rouheampaa, maalaisranskalaista ruokaa.