MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Sinebrychoff Brooklyn Two Tree Porter on syntynyt kahden mantereen, kahden panimon, kahden puun ja kahden panimomestarin yhteistyönä. Sinebrychoff on tuonut...
Ravintola Carelia on valottanut esimakua syksyn Champagne-viikoista, jolloin lasittain tarjoiltuna on ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa huippuvuosikertoja ja erikoiseriä. Myös Careliean...
Vuodesta 1998 lähtien Omistajana ja keittiömestarina Chez Dominique -ravintolassa toiminut Hans Välimäki on päättänyt asettaa ravintolansa tauolle 5.10.2013...
Helsingin sydämessä sijaitseva Savoy on ylläpitänyt suomalaisen gastronomian tasoa jo vuodesta 1937. Perinteitä kunnioittava ja aikaansa seuraava ravintola ottaa...
OlutHuoneissa nautitaan heinäkuussa kuukauden hanaoluena brittiläistä, kullanväristä, sitrusmaisen raikasta ja reilusti humaloitua american pale alea.
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.