Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.
Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.

OlutHuoneissa nautitaan heinäkuussa kuukauden hanaoluena brittiläistä, kullanväristä, sitrusmaisen raikasta ja reilusti humaloitua american pale alea.

Heinäkuussa kuukauden hanaolueksi kaikkiin HOK-Elannon OlutHuoneisiin saapuva Fuller´s Wild River tuotiin markkinoille viime kesänä, joten tarjolla on suhteellisen uusi tuttavuus laatuoluiden ystäville. Fuller’s Wild River on humaloitu reippaasti läntisistä Yhdysvalloista peräisin olevilla Liberty-, Willamette-, Cascade- and Chinook-humalalajikkeilla. Tämä on hyvin havaittavissa rapsakassa, kirpeän raikkaassa ja sitrusmaisessa maussa ja aromeissa. Fuller’s Wild River sopiikin mainiosti kesäiseksi janonsammuttajaksi.

Vuonna 1845 perustettu Fuller’s on Lontoon pitkäikäisin edelleen perheyrityksenä toimiva panimo. Se on tuottanut lukuisia laatuoluita, joista suomalaisille tutuimpia lienevät London Pride- ja ESB-oluet. Heinäkuussa OlutHuoneiden hanoihin tuotava Fuller’s Wild River on uusi ja mielenkiintoinen aluevaltaus lontoolaispanimolta, sillä perinteiseen brittiläiseen panimoperinteeseen nojautuva Fuller´s ei ole aiemmin valmistanut american pale ale -oluita.

Fuller’s Wild River on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa heinäkuun ajan 0,5 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).