Ravintoloitsijapariskunta Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff avasi 2012 Kruununhakaan omannäköisensä, ruokafilosofialtaan raaka-aineita arvostavan Askin.
Neljänkymmenen kansainvälisen matkabloggaajan ryhmä vieraili tammikuussa talvisessa Suomessa ja hurmaantui etenkin suomalaisista ja saunasta, mutta myös Helsingin ravintoloista.
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Michelin-miesten palomiesravintola aloittaa lounasravintolana. Postresin sisarravintola Pompier on nyt avattu.
Kolmesta padasta ammennetaan herkkuja Saagan Kolmen Padan Lapin Fondue menussa 13.1.-22.3.2014.