MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

1996 uksensa avannut Kim's Tapas on Suomen ensimmäinen tapasbaari. Paikka voisi ihan hyvin sijaita vaikka Madridissa. Sen ovat todenneet myös asiakkaina käyneet espanjalaiset. Jopa yksi tapasbaarin omistaja, joka totesi paikan näyttävän aivan hänen omalta ravintolaltaan.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Ravintoloiden parsaviikot aloittavat herkullisen ruokakevään. Tyylikkäästä tankoparsasta on muodostunut yksi suomalaisten suosikkiherkuista, ja parsaviikoista yksi vuoden odotetuimmista ruokasesongeista. Pääkaupunkiseudun...
Kaksi ennakkoluulotonta kokeilua edustavaa ja uudenlaisin keinoin hävikin vähentämiseen kokeilevaa ravintolaa palkittiin Vuoden Keittiöteko -palkinnolla. Ekologisuuteen, lähiruoka-ajatteluun ja kestävään...
Maaliskuussa 2014 julkaistu HelsinkiMenu -tunnustus annettiin tänä vuonnna Töölössä toimivalle kortteliravintola KuuKuulle, joka hurmasi tämänvuotisen HelsinkiMenu-raadin raikkaalla otteellaan.
Kerää kaverit koolle, sillä Bryggeri Helsingin Bryggerin keikkakesän ohjelmistoa on taas raotettu.