Meksikolainen ruoka jyrää maailmalla. Mutta mitä se on? Ei ainakaan sitä rasvaista tex mex -mättöä, johon meksikolainen ruoka yleisesti...
Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite. Ruoka ja ruoanvalmistus kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin koskaan. Ja samoin myös Kulinaarisen Instituutin inspiroivat ja rennot kurssit.
Brunssi-ilmiö on levinnyt Helsingin hotelleihin. Yhä useamman hotellin aamiainen on venähtänyt kunnon brunssiksi.
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintolalegenda Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus hulppeine juhlatiloineen. Fiinin historian fine dining -ravintola on päättänyt alkaa tarjota asiakkailleen rennompaa purtaistavaa. Ja Rouheita Klassikoita menullisen verran 3.2.-11.4.2015.
Pastis on murulaisten perustama sympaattinen pieni ravintola, joka tarjoilee isoveljeään Murua rouheampaa, maalaisranskalaista ruokaa.
Bröd Punavuori: bistromainen rouheus skandinaavisia ja helsinkiläisiä makuja yhdistelevällä listalla
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.