Suomen Gastronomien Seura myönsi helmikuussa Vuoden Ravintola 2013 -tunnustuksen
helsinkiläiselle, luomuun erikoistuneelle Chef & Sommelier -ravintolalle.
Suomalaisten taideaarteiden innoittamat taidemenut ovat jälleen saapuneet kaupunkiin.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.
Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.