Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Voissa rapeaksi paistettu blini raikkaalla smetanalla sekä kotimaisella mädillä on alkuvuoden herkku, joka lämmittää ihanasti talvisia vatsoja. Ravintolakolmion helsinkiläisravintoloissa blinejä tarjoillaan 2. tammikuuta 2020 alkaen. Pisimmät blininpaistoperinteet löytyvät ravintola Lasipalatsista, jossa pienet valurautapannut ovat kuumenneet joka talvi 20 vuoden ajan. Pannuja on kuumana peräti 60 kerralla. “Yhden vuorokauden aikana meillä...
Momentin Restaurants ja Tanskalainen Voileipä Oy aloittivat yhteistyön jo vuonna 2017 järjestämällä Kalaravintoloissa Smørre & Bisse Tasting tapahtumia. Yhteistyö saa nyt jatkoa uuden Smørre meets Bisse Brunssi -kiertueen kautta, joka aloitetaan Janoisesta Lohesta lauantaina 25.1. Tammikuusta kesäkuuhun herkullinen brunssi järjestetään kerran kuukaudessa yhdessä Kalaravintolassa vuorollaan. Brunsseilla tarjotaan perinteisiä tanskalaisia Smørrebrødejä, joille...
Blinisesongin käynnistyminen heti tammikuun alussa tarjoaa herkullisen makumatkan talven ruokakauteen. Blinejä paistetaan sesonkia juhlistavissa S-ryhmän ravintoloissa jälleen tammikuusta alkaen. Helsinkiläisessä Original Sokos Hotel Presidentissä sijaitsevan Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen suosittelee blinejä niin arkeen kuin juhlaan. – Blinit mielletään usein juhlavampien hetkien tarjoiluiksi, mutta ne toimivat loistavasti arkenakin. Bliniateria on hauskaa...
Helsingin Katajanokalla sijaitsevan ravintola Nokan lounas on uudistunut entistä vastuullisempaan suuntaan. Suomalaisen lähiruoan nimeen vannovassa ravintolassa nautitaan keskiviikosta perjantaihin viikoittain vaihtuvaa lounasmenua, joka tarjoaa kattavan läpileikkauksen Nokan makumaailmaan. Lounastarjonnassa maistuu eettiset ja kestävät valinnat. Nokan ruokafilosofia koostuu kolmesta elementistä: kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet ja ekologisuus. Kasvisten ohella lounaskattauksessa roolia ottavat esimerkiksi...
Uusi laadukkaisiin oluisiin ja maukkaisiin drinkkeihin erikoistunut Gate A21 avasi ovensa Helsingin Annankadulla. Rentoa yhdessäoloa sekä laajan cocktailien ja erikoisoluiden valikoimaa täydentää myös laadukkaat siiderit. Drinkki- ja olutkulttuurit lähestyvät toisiaan. Olutravintola voi olla myös drinkkibaari. Tänä päivänä on trendikästä nauttia aitoja ja puhtaita makuja sekä laadukkaita juomia. Lähellä tuotetuista raaka-aineista...
Ravintola Askin pikkusisko Jord siirtyi Kampista Kruununhakaan ja aloitti tiensä kortteliravintolana uusissa tutuissa tiloissa 1.10.2019. Bib Gourmand -maininnankin saaneen ravintolan takana ovat tähtiravintola Askin omistajat. Uusi Jord on nyt avattu Vironkatu 8:ssa ja asiakkaat ovat tervetetulleita poikkeamaan vaikkapa vain lasin viiniä, vähän snaksejä ja toki myös kokonaisen illallisen. Ravintola on...
MAINOKSET