Bongasimme ylellisen hotellitarjouksen Nordic Choice Hotelleissa. Talven tunnelmaa voi ihailla korkealta esimerkiksi Clarion Hotel Helsingin tornista uima-altaasta käsin ja yhdistää majoituselämykseen aamiaisen lisäksi myös illallisen.

Paketoitu hotellitarjous sisältää ylellisen illallisen kahdelle ja hotelliyöpymisen. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan, sillä mitäpä hotelliyöpyminen olisi ilman sitä?

Tarjous on voimassa torstaista sunnuntaihin ja koskee yöpymisiä 16.4.2023 asti.

Clarion-hotellin uima-allas Helsingissä

Lue lisää hotellin omilta sivuilta:  Nordic Choice Hotels

Muuta nähtävää ja ideoita Clarion Hotel Helsingin läheisyydessä koettavaksi

Yöpyminen Clarion Hotel Helsingissä on itsessään elämys, mutta sen ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Hotellilta on lyhyt matka Lahpinlahdelle ja Hietaniemen hautausmaalle, joka on yksi Suomen hienoimmista. Sen voi kokea esimerkiksi matkalla Favelaan, joka on yksi Helsingin omaperäisimmistä gastrobaareista. Käy myös Hietaniemen kauppahallissa tai varaa liput Aleksanterin teatterin konserttiin. Aiemmin Suomen Kansallisoopperanakin tunnetussa rakennuksessa järjestetään myös erilaista teatteriviihdettä. Läheisyydestä löytyy myös Sinebrychoffin museo ainutlaatuisessa kotimiljöössä.