Marskin Baarin cocktailkoulu on legendaarisen kohtaamispaikan rento baariohjelma, joka on helppo järjestää omalle porukalle esimerkiksi hotellivierailun yhtenä kohokohtana.
Cocktailkoulussa tulevat...
Suomalaisen ruoanlaiton tulevaisuus on taas turvattu. G.W.Sundmansin kokki Ismo Sipeläinen voitti mestaruuden pohjoismaiden nuorten kokkien välisestä kilpailusta.
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
Helsinkiläisen OLO Ravintolan Heikki Liekola ja Anssi Riihimäki kiilasivat kärkisijalle kovatasoisessa kilpailussa. Kilpailun voitti Norjalainen Even Ramsvik, ja kolmanneksi tuli Tanskalainen Mark Lundgaard.
Helsingin olutravintolat
Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta.
Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei...