Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Keittiömestari Akseli Herlevi avasi hampurilaisravintolansa vuosi sitten Helsingin Lönnrotinkadulle. Vuoden aikana Suomen ensimmäisen Top Chef -voittajan pyörittämässä Naughty BRGR:ssa...
Jouni Toivasen 25 vuoden kokkiuransa kohokohta oli oma ravintola Luomo, joka sai Michelin-tähden 9 kuukauden kuluttua avaamisesta. Keittiömestarin voi...
Töölössä sijaitseva Ravintola Aito kattaa sunnuntaisin baaribuffet´n itsevalmistetuilla raikkailla ja tuoreilla herkuilla ja tarjoilee pöytiin päivän maukkaat pääruoat ja jälkkärit....
Bryggeri Helsingin olut nappasi hopeaa panimoalan arvostamassa European Beer Star 2018 -kilpailussa.
Bryggeri Helsingin olut on niittänyt menestystä kansainvälisessä ja panimoalan arvostamassa European Beer Star 2018 -olutkilpailuissa Saksassa. Sofia Imperial Stout pokkasi...