MAINOS
Gastronomisia elämyksiä voi nykyisin kokea myös aistit äärimmilleen herkistävässä tilanteessa, pimennetyssä kabinetissa. Valojen sammuessa maku- ja hajuaistit heräävät aivan uudelle...
80-vuotisvuottaan juhlistava Savoy on kiistatta yksi Suomen ravintolainstituutioista. Nostalginen mutta notkea Savoy tarjoilee juhlavuonnaan asiakkaille niin klassikoita kuin jotain...
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen. Melkein kolmekymmentä  vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa...