Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.

Melkein kolmekymmentä  vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.

Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi!
MENU
Peruskastikkeet ja niiden varioiminen. Klassikot.
Kurssilla valmistamme vaaleita ja tummia, lämpimiä ja kylmiä kastikkeita, jälkiruokakastikkeen sekä niihin sopivat ruoat.

 

Tapahtuma


Kastikekokkauskurssi – Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi

 Päivä: la 12.2.
 Aika: 10:00 – 16:00
 Hintaluokka: 200 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Helsingin Kulinaarinen Instituutti
 Uudenmaankatu 7 B
Helsinki

Uudenmaankatu 7 B
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä