MAINOS
80-vuotisvuottaan juhlistava Savoy on kiistatta yksi Suomen ravintolainstituutioista. Nostalginen mutta notkea Savoy tarjoilee juhlavuonnaan asiakkaille niin klassikoita kuin jotain...
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen. Melkein kolmekymmentä  vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa...
Michelin-miesten palomiesravintola aloittaa lounasravintolana. Postresin sisarravintola Pompier on nyt avattu.
Kun Mäntsälän kunta myi Hirvihaaran Kartanon 1992 Arto Hakalalle, olivat rakennukset todella huonossa kunnossa vuosikymmenien hoitamattomuuden jäljiltä. Sen jälkeen...
Gastronomisia elämyksiä voi nykyisin kokea myös aistit äärimmilleen herkistävässä tilanteessa, pimennetyssä kabinetissa. Valojen sammuessa maku- ja hajuaistit heräävät aivan uudelle...