MAINOS
Etelä-Helsingin uusi ravintolatulokas Enso nojaa New Yorkin italialaiseen keittiöön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Modernin ruokalistan takana häärii ravintola-alan kova kolmikko. Enson...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Vuonna 2014 perustettu Pjazza Jazz Club täydensi Helsingin kehittyvää jazz-elämää Bulevardin tuntumassa. Entisen G18-ravintolan tiloihin Yrjönkadulla on saatu aikaiseksi...
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Töölöntorinkadun trattoria Sogno on omistajapariskuntansa, Mikko ja Pia Olanterän yhteisten toiveiden täyttymys. He ovat vuosien kuluessa illallistaneet hyvin ystävien ja sukulaisten kanssa lukemattomia kertoja sekä suunnitelleet matkansa ruokaelämysten ympärille.
Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa komeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian laatuviinit.