MAINOS
Uudistuneena ja suorastaan vähäeleisen tyylikkäänä avautunut Palace nostaa hissillä ruokailijat ja lasein sekä lautasin makuaistimukset korkeuksiin. Ainakin lounasrintamalla annokset tuntuvat tähtäävän makuhermomaaliinsa linjakkaasti...
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Ravintola Careliassa on avattu syyskuussa kymmeniä samppanjapulloja. 19.9.2015 asti jatkuvilla samppanjaviikoilla on tarjolla noin sata kiinnostavaa artesaanisamppanjaa ja kaksi keittiömestari...
Helsinkiläisen OLO Ravintolan Heikki Liekola ja Anssi Riihimäki kiilasivat kärkisijalle kovatasoisessa kilpailussa. Kilpailun voitti Norjalainen Even Ramsvik, ja kolmanneksi tuli Tanskalainen Mark Lundgaard.