MAINOS
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Kalaravintoloissa vietetään kotimaisten pienpanimoiden olutviikkoja 1.9. – 14.9. Syyskuun kahden ensimmäisen viikon ajan ravintoloista löytyy siis oluita ennennäkemättömän ja...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Rovaniemellä kisataan 20.-21.3. porokokkiuden kirkkaimmasta kruunusta. Finaaliin lähtee kisaamaan timantinkovia keittiövelhoja, mm. juuri Suomen kaikkien aikojen parhaan MM-kisamenestyksen Bocuse d’Orissa kokannut Matti Jämsen.
Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia ovat valinneet Royal Ravintolat kumppanikseen operoimaan Helsingin Hernesaareen rakenteilla olevaa sauna- ja ravintolakokonaisuuttaan. Toukokuussa valmistuva...
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä...