MAINOS
Olutmestarin Vehnä saa maailmanensi-iltansa OlutHuoneiden hanoissa maaliskuussa. Olut on vaalea, saksalaistyylinen ja hedelmäisen raikas vehnäolut rapsakalla humaloinnilla.
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä...
Vaelsan keittiö yhdistää lähiruokaa ja klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella. moderni Italialainen ravintola 150 asiakaspaikkaa yksityisomisteinen huippuammattilaisia MENU LOUNAS PÖYTÄVARAUS SOITA: 010 583 8958...
Perinteikkäässä Storyville Jazz Clubissa starttasi vuoden alussa uudistunut Afrojazz Club. Afrojazz Club tarjoilee kevään 2016 aikana suomalais-afrikkalaisten bändien kermaa. Seuraavalla...
Vuoden Porokokki -kisan voittajina on palkittu tänään Tuomas Vierelä ja Petri Niilola. Helsinkiläisen ravintola Lyonin keittiömestarit onnistuivat toisessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan päihittämään kovatasoiset kilpakumppaninsa muun muassa paistetulla poron sisäpaistilla, ylikypsällä ulkopaistilla ja glaseeratulla kateenkorvalla.
Eliel Saarisen hirsistä ja luonnonkivistä kansallisromanttiseen tyyliin rakennettu koti on monipuolinen museo, jossa voi viettää vaikka koko päivän.