MAINOS
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta, juomasta, valmistustavoista ja raaka-aineista.
Viinitien kaupallinen johtaja Pasi Ketolainen on viidentenä suomalaisena suorittanut viinialan kansainvälisesti arvostetuimman Master of Wine -tutkinnon. Uransa viinien parissa...
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
Toinen Craft Beer Helsinki järjestetään Helsingissä Rautatientorilla 6.-8.7.2017. Käsityöläisolutfestareilla on käsityöläisherkkuja 30 loistavalta panimolta sekä Suomesta että muualta maailmalta. Muutama laadukas...