MAINOS
Ruoan ja viinin yhdistäminen - vaikeaa vai loogista? Tutustu ruoan ja viinin yhdistämiseen viiden tyyppi viinin kautta ja opi...
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Kerää kaverit koolle, sillä Bryggeri Helsingin Bryggerin keikkakesän ohjelmistoa on taas raotettu.
Rovaniemellä kisataan 20.-21.3. porokokkiuden kirkkaimmasta kruunusta. Finaaliin lähtee kisaamaan timantinkovia keittiövelhoja, mm. juuri Suomen kaikkien aikojen parhaan MM-kisamenestyksen Bocuse d’Orissa kokannut Matti Jämsen.
Maailman vanhimman ja suurimman gastronomisen järjestön kaikille avointa Rôtisseurs-kilpipäivää vietetään perjantaina 25.9.2015. Helsingissä kilpipäivää voi viettää mm. herkuttelemalla ravintola lyonin...