MAINOS
Ravintola Aino yllättää yhdistämällä Suomen Lapin ja Italian Piemonten. Marraskuun ajan tarjolle taituroitava teemamenu syntyy Hannu Lahtelan Sallassa tuottamasta villiporonlihasta...
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia ovat valinneet Royal Ravintolat kumppanikseen operoimaan Helsingin Hernesaareen rakenteilla olevaa sauna- ja ravintolakokonaisuuttaan. Toukokuussa valmistuva...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Fabianinkadulla sijaitseva Copas y Tapas on Josper-puuhiiligrillissä kypsyvän laatulihan ja mainioiden viinien koti. Ja palvelun. Ensiluokkaisen palvelun.
Varsinaista hullun pimputtelua ja kuiskauksia mollissa, kun UMOn tolkuttomat muusikot tykittävät pimeetä komppia Kaikkien aikojen vappuetkoilla Finlandia-talossa vapun aatonaattona...