MAINOS
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Vaelsan keittiö yhdistää lähiruokaa ja klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella. moderni Italialainen ravintola 150 asiakaspaikkaa yksityisomisteinen huippuammattilaisia MENU LOUNAS PÖYTÄVARAUS SOITA: 010 583 8958...
Ainutlaatuinen kolmipäiväinen samppanjatapahtuma kokoaa yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä alan kotimaiset että kansainväliset huippunimet. Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne...
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien...
Kaikkien aikojen ensimmäistä Viron ravintolaviikkoa vietetään 12.–25. lokakuuta. Mukaan on valittu 21 huippuravintolaa. Ravintolat sijaitsevat ympäri Viroa, ja ne...
Viinitien kaupallinen johtaja Pasi Ketolainen on viidentenä suomalaisena suorittanut viinialan kansainvälisesti arvostetuimman Master of Wine -tutkinnon. Uransa viinien parissa...