MAINOS
Perinteikkäässä Storyville Jazz Clubissa starttasi vuoden alussa uudistunut Afrojazz Club. Afrojazz Club tarjoilee kevään 2016 aikana suomalais-afrikkalaisten bändien kermaa. Seuraavalla...
St. Urho´s Pub eli Urkki on konstailematon olutravintola. Paikka kuuluu myös Arto Nybergin suosikkipaikkoihin. Brittiläisten olutravintoloiden ystävä paljasti vilkkaana Art goes Kapakka -iltana muitakin suosikkejaan pääkaupunkiseudulla.
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Rovaniemellä kisataan 20.-21.3. porokokkiuden kirkkaimmasta kruunusta. Finaaliin lähtee kisaamaan timantinkovia keittiövelhoja, mm. juuri Suomen kaikkien aikojen parhaan MM-kisamenestyksen Bocuse d’Orissa kokannut Matti Jämsen.