Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn ja herauttaa veden kielelle: Villiporoa...
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat...
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta, juomasta, valmistustavoista ja raaka-aineista.
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.