MAINOS
Suomen suurimman olutkilpailun finaalissa kilpaili kymmenen loppukilpailuun tiensä taitanutta oluen tarjoilun, tyylin ja tietämyksen ammattilaista.
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
OlutExpo Finland kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna 28.–30.10. Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä OlutExpo tarjoaa laadukkaiden juomien ohella...
Bryggerissä nautitaan venäläisten pienpanimoiden oluista ja blineistä. Juomatalo Pikkulintu tuo naapurimaasta Bryggeriin kiinnostavan valikoiman kolmen eri valmistajan oluita ja...
Bryggeri Helsingin olut on niittänyt menestystä kansainvälisessä ja panimoalan arvostamassa European Beer Star 2018 -olutkilpailuissa Saksassa. Sofia Imperial Stout pokkasi...
Saimaan Juomatehdas järjestää olutharrastajille avoimen olutkilpailun jo toisena vuonna peräkkäin. Suomen Kotiolutmestari 2017 -kisan voittaja pääsee valmistamaan oman oluensa...