MAINOS
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen avasivat Espalle toisen Pompierin, joka on lounaan lisäksi avoinna myös iltanautinnoille suunmyötäisestä ruoasta mukavaiseen juomatarjontaan. Poiketa voi lasilliselle ja pikkupurtavalle tai makustella annoksia pitkän kaavan mukaan, joko seurueen kanssa jakaen tai yksinään nautiskellen.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
80-vuotisvuottaan juhlistava Savoy on kiistatta yksi Suomen ravintolainstituutioista. Nostalginen mutta notkea Savoy tarjoilee juhlavuonnaan asiakkaille niin klassikoita kuin jotain...
Tänä syksynä Ravintola Töölönranta palaa ajassa taaksepäin vuosikymmeniin, jolloin vehreillä terasseilla veden äärellä istuttiin iltaa iloisissa tunnelmissa, herkullisen ruoan ja svengaavan musiikin parissa. Asiakkaiden kertomusten ja muistojen innoittama Vintage Menu on tarjolla marraskuun alkuun asti.