MAINOS
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen avasivat Espalle toisen Pompierin, joka on lounaan lisäksi avoinna myös iltanautinnoille suunmyötäisestä ruoasta mukavaiseen juomatarjontaan. Poiketa voi lasilliselle ja pikkupurtavalle tai makustella annoksia pitkän kaavan mukaan, joko seurueen kanssa jakaen tai yksinään nautiskellen.
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien...
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Tänä syksynä Ravintola Töölönranta palaa ajassa taaksepäin vuosikymmeniin, jolloin vehreillä terasseilla veden äärellä istuttiin iltaa iloisissa tunnelmissa, herkullisen ruoan ja svengaavan musiikin parissa. Asiakkaiden kertomusten ja muistojen innoittama Vintage Menu on tarjolla marraskuun alkuun asti.
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.