MAINOS
Tullintorilla makkaraista majaansa pitävä City Makkarabaari on rento ja rehellinen ruokapiste aamiaisesta lounaaseen ja take away -annoksiin.
Ohranjyvä on muokannut listansa kesäiseen kuosiin. Suvilistalla on paitsi perinteisiä suomalaisia annoksia myös eksoottisempi tulokas, kanakepappi.
Mustanlahden satamassa soivat torvet jälleen keskiviikkona, kun höyrylaiva Tarjanne suuntaa lauantaina 7.9. brunssiristeilylle, jolla kunnioitetaan Kurun haaksirikon 90-vuotispäivää. Näsijärvellä...
Kauppahalliin mereneläväinen La Marée on saanut keittiöpuikkoihinsa uuden taitajan, Elias Paukkusen. Hän on keittiömestari-ravintoloitsija Juho Rajamäen oikea käsi ja...
Sasor on Sorsapuiston laidalle keittiönsä ja viehkot viininsä tuonut ravintola-viinibaari, joka palvelee skandinaavisin mauin niin lounastajia, illastajia kuin lasilliselle...
Ahlmanin maaseutumaisemassa toimiva opetusravintola Anna avannut ovensa lounastajille. Monella saralla likimain omavarainen Anna on lounasravintolana aivan omaa luokkaansa: huikean kotimaisuus-, luomu-...
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!
Kauppakadun Venla on salaattiravintolan ja kahvilan monipuolinen yhdistelmä. Runsaat ja tuoreet salaatit ovat paikan päätuote, mutta Venla viihdyttää myös kaakun ja cavan kaipuisia.
Pikkubistro Kattila on kohahduttanut Tampereen ravintolakenttää jo ennen avaamistaan. Viimeisen päälle suunnitellun bistron ja syksyllä avattavan kokkikoulun takana on kansainvälinen ja ammattitaitoinen tiimi, joka tahtoo tehdä maukasta ja laadukasta hyvän olon ruokaa luonnonmukaisista raaka-aineista.
HUOM! Artikkeli on hieman vanhentunut, sillä nykyisin (päivitetty 10.1.2022) hän toimii ravintola LiV:issä. Vesa Vuorenmaasta piti tulla runoilija, mutta ammattirunoilun...
Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa sai kesällä sulkeutuneen Delinsä tilalle hienon kabinettitilan, joka monipuolistaa ravintolan palvelutarjontaa. Esimerkiksi kysytty Chef's Table...