MAINOS
Huberissa istuu lounastamassa tyytyväinen mies. Grillaus on liki hänen sydäntään aivan kuten ympäri vuoden hiiliään hehkuttava Huberkin.
Kyttälän kaupunginosan kulinaariseen keskittymään on tujautettu lisää japanilaisia mausteita Roka Sushi & Robatan muodossa. Aleksanterinkadulle avanneen pikkuravintolan pääsyötäväiset ovat...
Ravintola Annassa nautitaan 13.3. ranskalainen erikoismenu, joka valmistetaan Michelin-maineikkaan keittiömestari Sylvain Tauveronin johdolla. Tapahtuma on huikea oppimistilaisuus Ahlmanin oppilaille...
Ravintola Koski tarjoaa upeat puitteet juhliin ja kokoustapaamiseen ja on omiaan myös kokouksiin, joissa hyvään ruokaan panostetaan. Lounas- ja tilausravintola...
Ravintola Myllärit järjestää jälleen suositun ohjelmallisen illallisen, joka on matka musiikin, tarinoiden ja iltaa varten luotujen makujen maailmaan. 15.5. illan artisti on Marilii, joka kuljettaa vieraansa tunnelmasta toiseen niin ajattomien klassikoiden kuin uunituoreiden helmien myötä.
Kuninkaankadun Gopal on valitettavasti lopettanut toimintansa Café Gopal on eettisyyttä ja luomua rakastavan viihtyisä ja kodikas kahvila. Tampereella on nykyisin...
HUOM! Artikkeli on hieman vanhentunut, sillä nykyisin (päivitetty 10.1.2022) hän toimii ravintola LiV:issä. Vesa Vuorenmaasta piti tulla runoilija, mutta ammattirunoilun...
Myllärit on Ihmemaan Liisan, Valkoisen Kanin ja Hullun Hatuntekijän valtaama! Kyseessä on jo perinteinen TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevien restonomiopiskelijoiden taidonnäyte ja tulikoe, jossa he pääsevät näyttämään kyntensä oikean ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella. Juo (ja syö) minut, kutsuu tämä teemaviikko!
Mitä maistella pikkunälän iskiessä kesken illanvieton tai halutessaan napostella seurustelun lomassa muuten vain? Ei välttämättä tapaksia vaan japaksia. Izakaya Nomu...
Lounas- ja tilausravintola Koski jatkaa lounaita kesätauon jälkeen. Ravintola Koski tarjoilee laadukasta pöytiintarjoiltua lounasta, jonka päivittäin vaihtuvia annoksia täydentää...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkkua, jotka juontavat juurensa slaavilaisesta perinteestä. UkkoMetsossa blinejä on saatavilla helmikuun puoliväliin saakka.
Mylläreihin voi nykyään piipahtaa mukavasti myös pikkupurtavalle. Ravintolan sesonkien mukaan vaihtuva Bistro-lista tarjoaa salaatti-, keitto- ja leipäpainotteisia annoksia lounasajan ulkopuolella koko päivän ajan.