MAINOS
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea.
Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa komeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian laatuviinit.
Tänään julkaistiin Michelin Nordic Guide 2016, josta löytyy kaksi uutta kolme Michelin-tähteä ansainnutta ravintolaa. Maaemo Oslossa ja Geranium Kööpenhaminassa...
Toukokuussa OlutHuoneet esittelevät uutuuden Suomen markkinoille saksalaisen panimo-osaamisen kirkkaimmalta huipulta Baijerin Erdingistä.
Café Lasipalatsi toteuttaa Amos Rex -museon kanssa uniikin yhteistyön, joka vie aikamatkalle 1920- ja 1930-lukujen taitteen ravintolamaailmaan. Avautuessaan vuonna 1929...