MAINOS
Etelä-Helsingin uusi ravintolatulokas Enso nojaa New Yorkin italialaiseen keittiöön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Modernin ruokalistan takana häärii ravintola-alan kova kolmikko. Enson...
Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa komeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian laatuviinit.
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Tehtaankadulla sijaitseva, vähäeleisen tyylikkäästi sisustettu Il Bucatino on kolmen italialaisystävyksen perustama pikkuravintola. Tämän italialaisemmaksi ei ravintola enää voi muuttua, sillä paljon ravintolassa paikan päällä viihtyvien omistajien lisäksi myös kaikki kolme keittiömestaria ovat italialaisia, mikä on Suomessa harvinaista herkkua.
Töölöntorinkadun trattoria Sogno on omistajapariskuntansa, Mikko ja Pia Olanterän yhteisten toiveiden täyttymys. He ovat vuosien kuluessa illallistaneet hyvin ystävien ja sukulaisten kanssa lukemattomia kertoja sekä suunnitelleet matkansa ruokaelämysten ympärille.
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.