Kondiittorien ammattikunta aloittaa ’jälleen’ sadan vuoden tauon jälkeen työskentelyn Kappelissa, kun uudistustöiden myötä Ravintola Kappelin kellariin rakentuu oma leipomo.
Jo...
OlutHuoneen lokakuun hanaolut tulee Mallaskosken panimolta. Tumman kuparin värinen, bock-tyylinen lager, jossa on muhkeaa maltaisuutta ja herkullista makeutta ei jätä ketään kylmäksi.
Upeassa Mustion Linnan puistomiljöössä toimivan Ravintola Linnankrouvin tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen mindfulness-ravintolakokemus. Ravintolan keittiö ammentaa menuidensa tuoreuden ja maut...
Helsingin suojaisimpiin terasseihin kuuluu Torikortteleiden suojissa sijaitseva Chapter, jonka nuoret ravintoloitsijat Romany ja Juho Ekegren ovat saaneet ravintolan pyörimään...
Helsinki Flamenco Jazz -klubi pidetään kerran kuussa keskiviikkona Tenho Restobarissa. Luvassa on pohjoismaisilla jazz-tekstuureilla maustettu flamenco-ilta.
Iltoja isännöi espanjalaisen Javier Sanchezin johtaman,...
Välimerellinen Sandro tunnetaan voimakkaista ja aidoista mauista. Helsingin Citykäytävässä vastikään avautuneen uuden Sandron maut nousevat Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Uudistetun...