Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa.
Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
2021 Helsingin Kasarmikadulle avautunut Gillet Bar & Bistro on lunastanut paikkansa yhtenä kantakaupungin suosituista pienten ja isojen juhlahetkien paikoista,...
Rennossa miljöössä Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi alkaa luotsata Kokkikoulu Espaa tammikuussa 2018. Uudistuksiin kuuluu konseptin fine dining -elämysten saattaminen uudelle...
Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...