Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa.
Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi alkaa luotsata Kokkikoulu Espaa tammikuussa 2018. Uudistuksiin kuuluu konseptin fine dining -elämysten saattaminen uudelle...
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Sauna Helsingin keskustassa:
Helsingin keskustan moderni sauna käänsi avatessaan uuden sivun kaupungin saunatarjonnassa.
MM-kisakuukauden vinkkinä on järjestää saunailta tai kokous saunatilassa,...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!