Delissä herkutellaan marraskuun viimeisellä viikolla Alban valkoisilla tryffeleillä sekä Piemonten viineillä. Ravintolapäällikkö Hanne Halonen kutsui kanssaan aikanaan italialaisessa ravintola Piemontessa työskennelleen Anette Mellinin Deliin vierailevaksi keittiömestariksi 27. ja 28.11. Viintasting-teemana ovat viinit tryffelien sydänmailta Piemontesta.

Anette Mellin kuuluu Tampereen nimekkäimpiin kokkeihin. Nykyisin Hopealinjojen ravintoloista vastaava keittiömestari on tuttu monesta tamperelaisravintolasta, kuten Piemontesta.

Tryffeli-viikkoa vietetään 27.-30.11.2019 ja tarjolla kolmen ruokalajin menu, joka koostuu Pohjois-Italian hurmaavista klassikoista: vitello tonnato, tryffelirisotto & Alban valkoista tryffeliä sekä vanilja-pannacotta.

Tarjolla myös huikea valikoima Piemonten mielenkiintoisia ja taatusti ilolla nautittavia viinejä.

– Anette tulee tänne kokkaamaan vitello tonnatoa, tryffelirisottoa ja pannacottaa. Niiden kanssa nautitaan tietenkin alueen viinejä, nebbioloa, baroloa… Halonen luettelee tulevista makukuvioista innoissaan.

[TO 11.11.] Kaikille avoimet tastingit Deli 1909 & Wine Barissa – Valpolicella Tasting

Delin uusi ravintolapäällikkö haluaa tehdä viinin helpoksi asiaksi – ”Viiniä ei kannata jännittää”

Tapahtuma


1909 & Wine Bar: Tryffeliviikot 27.-30.11.2019

 ke 27.11. – la 30.11.

 Hintaluokka: 

Tapahtumapaikka


Deli 1909 & Wine Bar

Deli 1909 & Wine Bar
 Puutarhakatu 11
Tampere