Delin uusi ravintolapäällikkö haluaa tehdä viinin helpoksi asiaksi – ”Viiniä ei kannata jännittää”

Deli 1909 & Wine Bar on saanut viinipitoisten ja charcuterie-maukkaiden antimiensa ohjastajaksi ravintolapäällikkö Hanne Halosen. Juomataituri tahtoo karsia viinibaarinautiskelusta viimeisetkin jännitykset ja tehdä viinistä entistä lupsakammin lähestyttävän juoman. Sellaisen, joka ei tarvitse juhlahetkeä tai viikonloppua tullakseen nautituksi. Viimemmäksi Helsingin viiniravintola Careliassa vaikuttanut viinimestari palasi takaisin Tampereelle. Työpaikka löytyi oitis Delistä, jossa Halonen tahtoo tehdä viinistä … Jatka artikkelin Delin uusi ravintolapäällikkö haluaa tehdä viinin helpoksi asiaksi – ”Viiniä ei kannata jännittää” lukemista