MAINOS
Koti TEEMANA Olutravintolat Tampere

TEEMANA: Olutravintolat Tampere

Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
20-vuotisjuhlavuotensa startannut Panimoravintola Plevna on huikeassa nousukiidossa. Viime vuoden lopulla julkaistu voimakas imperial stout -olut Siperia oli mahtava loppuhuipennus pienpanimon menestykselliseen vuoteen.
Tampereella on jälleen mittava valikoima omatuontioluita ja -viinejä. Gastropub Tuulensuun oluthyllyt ja viinivarastot notkuvat laadukkaista omatuontituotteista. Tällä kertaa gastropub-ravintoloitsijoiden matka vei ensin Berliiniin ja sieltä Dresdenin lähelle Sachsenin laatuviinialueelle, joka sijaitsee liki Puolan rajaa.
Keskiajalla olut oli yksi arjen keskeisistä ravintoaineista ja sitä kului jopa 1,5 litraa päivässä.
Ohranjyvä on muokannut listansa kesäiseen kuosiin. Suvilistalla on paitsi perinteisiä suomalaisia annoksia myös eksoottisempi tulokas, kanakepappi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä