MAINOS
Raaka-aineiden aatelinen jo antiikin ajoilta asti on jälleen valmiina herkuteltavaksi. Tryffelit ovat siis saapuneet hurmaamaan herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa, C:ssä ja Tiiliholvissa tryffeleitä nautiskellaan jo nyt, Piemontessa marraskuun alkupuolella.
Luonnollisesti kasvatettu lähikani on pompahtanut C:n keittiöön ja lautasille. Herkän mutta mehevän makuinen ekoherkku on saanut niin ruokamaakarit kuin ruokailijatkin innostumaan....
Vuoden Nuori sommelier- ja Nuori kokki -kisaajat olivat tulessa Rovaniemellä 31.1.2015. Sommelier-kisassa upeasti voittajaksi suoriutui tamperelaisravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen. Vuoden Nuori kokki taas on turkulaisessa ravintola Smörissä työskentelevä Laura Virolainen. Onnittelemme taitureita!