MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Kaksion baarissa on totuttu lounastamaan perjantaisin ja juhlistamaan päättyvää työviikkoa ystävien tai työkavereiden kesken. Nykyisin lounasta tarjoillaan myös keskiviikkoisin. Normilistan...
Tapahtumaa päivitetään. Itsenäisyyspäivänä Arto Rastaan Periscopen loungebaarissa on linnanjuhlien tuntua rennossa meiningissä. Linnanjuhlia näytetään viime vuodelta tuttuun tapaan isolta screeniltä ja illan...
Laskiaiseen on ammoisista ajoista kuulunut runsas ruokaherkuttelu ja ilonpito. Nimenomaan blinit ovat erottamaton osa venäläistä laskiaisherkuttelua. Näistä aidoista venäläisistä makupaloista pääsee nauttimaan Tsaarissa 24.02- 02.03 välisenä aikana.
Finlaysonin Palatsin terassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Wilhelm von Nottbeckin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Tampere saa uuden ruokaa, kulttuuria ja ruokakulttuuria esille tuovan lehden. Kuluvana vuonna kolme kertaa ilmestyvä Pintxo on tamperelaisten toimijoiden...
Tässä hotellissa ei nukuta. Tässä hotellissa pannaan olutta. Hub Brewing on aivan uusi kansainvälinen panimohotellikonsepti. Asiakas lunastaa avaimen, jolla...
Viikinkiravintola Harald on päättänyt pistää patansa porisemaan pirkanmaalaisittain. Pirkanmaan kyläretki -annoskokonaisuus on taituroitu retevän Viikinki Einarin kala- ja metsäretken muotoon, jonka tarinaisista annoksista ei puutu meheviä juonenkäänteitä saati makoisaa loppua.
Tampereella ei ole vieläkään kovin montaa viinibaaria, mutta kehitys viinikaupungiksi on vääjäämätöntä. Tästä kielii myös uusi kansanhuvi, ravintoloissa järjestettävät...
Ikivanhassa myllyssä toimiva Ravintola Myllärit on saanut uuden keittiöpäällikön, joka hallitsee suuret kokonaisuudet ja moninaiset makumaisemat. Niin à la...
Maruseki on profiloitunut vuosien mittaan selkeästi modernia japanilaista ruokaa tarjoavaksi ravintolaksi. Ravintolan keittiössä loihditaan annoksia, joita ei saa missään muualla kaupungissa ja joiden kiilto silmissä Marusekiin suunnistetaan kauempaakin. Uusi lista on kesäisen raikas, värikäs ja houkuttava. Uudistuksia on myös lounaspuolella.