MAINOS
HUOM! Artikkelissa on osittain vanhentunutta tietoa. Mitä jos saisit samassa paketissa pubin, karaoke-baarin ja yökerhon live-keikkakarkeloilla höystettynä? Se mukavan maltaisen...
Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere istuu aurinkoisesti myhäillen kortteliravintolansa Kerhon pöydässä ja korkkaa pullollisen panimonsa Ruby Jazz Alea. Se...
Suomalainen bioteknologiayritys Biohit Oyj ja Pyynikin Käsityöläispanimo ovat lyöneet innovatiivisesti kättä ja ryhtyneet olutyhteistyöhön, jonka vaahtokukkaisena hedelmänä on syntynyt hiljattain...
Edulliset tapakset tekevät näyttävän esiintulon Los Pollosin torstaihin. Silloin pikkupurtavaa ja tapaksia saa 5 eurolla per annos. Moinen houkuttaa epäilemättä...
Ravintola Masuuni vaihtoi syyskuussa à la carte -listansa alkupalat täysin uusiksi maisteluannoksiksi. Uudet alkupala-annokset on tarkoitettu jaettavaksi pöytäseurueen kesken....
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés Baltà...
Pizzariumin pääkapellimestari Luca Platania elää ja hengittää pizzaa. Hänen missionaan on saada suomalaiset haukkaamaan kiinni aivan autenttisiin, huolella valmistettujen...
Gastropubien perinteikkäät Oktoberfestit saapuvat jälleen! Tänä vuonna mukana ovat Tuulensuu, Praha, Kaleva, The Bull ja Kievari Kahdet Kasvot. Teeman...
Tamperetta on kutsuttu Suomen San Sebastianiksi, eikä suotta. Nyt kaupungin ruokakulttuuriin on latinonäkökulmasta tarrautunut ruoka-aiheisista sarjoistaan ympäri espanjankielistä maailmaa...
Torstaina 6.10. Santén samppanjatastingin aiheena on Paul Goerg ja tilaisuudessa tutustutaan näihin herkkuihin: Brut , Rose, 1er Blanc de...
Olutravintola Ville & Vilja pitää maltaista majaansa vanhassa kemikaalitehtaassa. Nykyään tiloissa tapahtuu vain luonnollisia kemiallisia reaktioita moninaisten juomien ja itse...