MAINOS
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Yksi maailman kuuluisimmista ravintolaketjuista, suomalaisen Tarja Visanin johtama Buddha-Bar, saapuu Suomeen. 20-vuotisjuhlakiertueella oleva ravintolaketju järjestää tapahtuman Ravintola Teatterin kanssa....
Hotel Kämpin Itsenäisyyspäivän illallinen tarjoaa ajatonta eleganssia upeassa ympäristössä. Tilaisuus on myös ainutlaatuinen tilaisuus juhlia hotellin ruokasaleissa, Esplanadin maisemia ihaillen. Tilaisuuden viihdetarjonnasta...
Lasipalatsin baariin voi poiketa lasillisen lisäksi nyt myös lautaselliselle. Uusi baarimenu tarjoaa niin pikkupurtavaa kuin kunnon nälänkin taltuttavia annoksia. Nyt on helppoa poiketa syömään vaikka lammasvorschmack oluen kaverina tai maistella pala makeaa jälkiruokaviinin säestyksellä.
Tunnettu viinintekijä Nik Weis Saksan St. Urbans-Hofista saapuu Sue Ellenin Viinikellariin 29.8. kertomaan tuottamistaan Riesling-viineistä. Illan aikana nautitaan loistavien viinien sävyttämä neljän...
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.