MAINOS
Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listaus herää henkiin kuuden vuoden tauon jälkeen. Viisi Tähteä ryhtyy metsästämään ja rankkaamaan maan ravintolaparhaimmistoa yhteistyössä Food Camp Finlandin...
Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu, jossa 24 kilpailijaa valmistaa 5 tunnissa ja 35 minuutissa 14 lautasannosta sekä 14...
Kulttuuri ja hyvä ruoka nivoutuvat taas askeleen enemmän yhteen. Töölön kulttuurikeidas Korjaamon Baari & Keittiö sai uudet tekijät. Uudistus...
Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja...
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.
Maailman vanhimman ja suurimman gastronomisen järjestön kaikille avointa Rôtisseurs-kilpipäivää vietetään perjantaina 25.9.2015. Helsingissä kilpipäivää voi viettää mm. herkuttelemalla ravintola lyonin...