MAINOS
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Kulttuuri ja hyvä ruoka nivoutuvat taas askeleen enemmän yhteen. Töölön kulttuurikeidas Korjaamon Baari & Keittiö sai uudet tekijät. Uudistus...
Taste of Helsinki perustaa tämän kesän ruokafestivaalille oman pop up -ravintolan, TuOHen. Sasu Laukkosen koolle kutsuma maineikkaista keittiömestareista koostuva...
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.
Jippalot lanseerataan perjantaina 18.10. Restel Oy:n uudella Ravintolamaailma.fi Facebook-sivustolla.