MAINOS
Ainutlaatuinen kolmipäiväinen samppanjatapahtuma kokoaa yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä alan kotimaiset että kansainväliset huippunimet. Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea.
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Savoyn syksyn viiniteema johdattaa ravintolavieraat Ranskan arvostetuimmalle viinialueelle Burgundiin. Sommelierien ja keittiömestareiden kanssa rakennettuun menuun on haettu ideoita rustiikista itäranskalaisesta maalaiskeittiöstä.
Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia ovat valinneet Royal Ravintolat kumppanikseen operoimaan Helsingin Hernesaareen rakenteilla olevaa sauna- ja ravintolakokonaisuuttaan. Toukokuussa valmistuva...