MAINOS
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Helsingin uusi katuruokakarnevaali Streat Helsinki järjestetään 21.–22.3.2014. Kokonaisuuden näyttävin osuus, Streat Helsinki EATS, valtaa Helsingin ydinkeskustan Torikorttelit ruokarekkoineen, -kieseineen ja -kojuineen la 22.3.klo 11-19.
Ravintola Savoyn sommelierit Aleksi Mehtonen ja Birthe Laitinen ammentavat viinikellarista ja myös viinilistan ulkopuolelta vaihtuvia helmiä nautittavaksi pianomusiikin kera. Joka...
Maaliskuussa 2014 julkaistu HelsinkiMenu -tunnustus annettiin tänä vuonnna Töölössä toimivalle kortteliravintola KuuKuulle, joka hurmasi tämänvuotisen HelsinkiMenu-raadin raikkaalla otteellaan.
53-vuotias suomalaisten suosikkijuoma, Hartwall Original Long Drink eli Aito Lonkero, sai rinnalleen nuorekkaan makuparin. Muusikko Ville Pusan ja useasti palkitun...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.