Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Rautatieasemalta lähtee reitilleen Suomen mielenkiintoisin oluenystävän kiertoajelu. Ulkopaikkakuntalainen saa siitä eniten irti suunnatessaan kohti laivaterminaaleja.
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen...
Helsingin Etelärantaan Kauppatorin äärelle talvikaudeksi ankkuroiva purjelaivaravintola Puosun Kellari on ihastuttanut asiakkaitaan loistavilla pihveillään. Kesän jälkeen purjelaiva palaa Raumalta...
Michelin-miesten palomiesravintola aloittaa lounasravintolana. Postresin sisarravintola Pompier on nyt avattu.
Kasarmitorilla tapahtuu ruokaisissa merkeissä! Helsingin rakennusviraston tilalle valmistuvan uuden toimistokiinteistön ravintolatoiminnan ylläpitäjäksi lähtee ravintola Juuren emoyhtiö Zipuli Oy. Zipulin...
Jippalot lanseerataan perjantaina 18.10. Restel Oy:n uudella Ravintolamaailma.fi Facebook-sivustolla.