Paikallista ja ranskalaista ruokaperinnettä yhdistelevä maailmanlaajuinen Good France -tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa 21. maaliskuuta 2017.
Mukana olevat helsinkiläisravintolat
Good France -tapahtumaan...
Tunnelmallinen sunnuntaibrunssi valtaa EMOn kolmena sunnuntaina teemana samppanja. Keittiömestari Ilkka Lääveri on suunnitellut menuun, johon sopii kylkeen samppanja jos toinenkin.
Samppanjabrunssi...
Helsingin venäläisissä ravintoloissa blinejä on aina tarjolla.
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien...
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.