Maineikas Postres pitää ovensa ensimmäistä kesää auki. Se on muuntautunut herkulliseksi akvaviittiravintolaksi keittiömestari Samuli Wirgentiuksen ideoimana.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Rennossa miljöössä Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...
Maja Mannila trion uuden Seasons-levyn virallinen julkaisukeikka pidetään tänään Tenhossa.
Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä...
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalissa kotimaiset huippunimet ja uudet tekijät kohtaavat yleisönsä intiimisti erityisissä esiintymispaikoissa: Helsingin keskeisimmissä ravintoloissa, kapakoissa ja kahviloissa.
Festivaali esittelee...
Helsinki Beer Festival kerää jälleen alan ammattilaiset ja mallasjuomien ystävät Kaapelitehtaalla pidettävään oluttapahtumaan.