Savoyn kolmivaiheisessa uudistuksessa halutaan kunnioittaa ravintolan perinnettä sen koko 80-vuotisen historian ajalta. Keittiömestari Helena Puolakan ensimmäinen Savoylle suunnittelema menu on nyt...
Ravintola Careliassa juhlistetaan tunnelmallista vuodenaikaa sadonkorjuun ajan erikoismenulla, jossa on hienoja raaka-aineita myös metsästä.
Metsäisiä makuja lautaselle tuovat muun muassa ravintolan...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
ELO-säätiön Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnon sai vuonna 2017 suomalaisen designin ja ruokaperinteen yhdistävä ravintola Finnjävel.
Monipuolisesti mediassa esillä ollut ravintola Finnjävel...
Boulevard Socialin keittiön ja salin odotus on päättynyt sillä henkilökunta on odottanut malttamattomana ravintolan asiakkaiden iloista jälleennäkemistä.
HUOM! Tämän ravintolan...
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2017 -tunnustuksen helsinkiläiselle ravintola Grönille. Toni Kostianin ja Lauri Kähkösen Grön luo...